To Top

PRESS RELEASES

Visit regularly this page to know more about our activities.

 

 

21 November 2023
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία UAV εξερευνά τη καινοτομία και τις στρατηγικές συνεργασίες κατά την επίσκεψή της στην έδρα της SAS Technology
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία UAV πραγματοποίησε την 17-11-23 μετά από αίτηση της, μια υψηλής σημασίας επίσκεψη στη SAS Technology, την πρωτοπόρο ελληνική εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή καινοτόμων μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (UAVs).
[Ελληνική έκδοση - Δείτε περισσότερα....]

 

         

24 July 2023
SAS Technology Marks one more Milestone on UCAV SARISA 2.75'' Rocket Fire Testing Program.
SAS Technology, the leading Greek innovator in unmanned aerial vehicles, proudly announces the completion of yet another milestone, as the UCAV SARISA successfully completed the second 2.75'' aerial rocket fire testing.
[English Version - Read more ....]


         

24 July 2023
Η SAS Technology Κατακτά άλλο ένα Ορόσημο στο Πρόγραμμα Δοκιμαστικών βολών με Ρουκέτες 2,75'' από το UCAV SARISA.
Η SAS Technology, προσηλωμένη στους στόχους της για υλοποίηση των πρωτοπόρων και καινοτόμων συστημάτων της στον τομέα των επανδρωμένων εναέριων οχημάτων, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την ολοκλήρωση ενός ακόμη ορόσημου, καθώς το UCAV SARISA ολοκλήρωσε με επιτυχία και τη δεύτερη δοκιμή με ρουκέτες 2,75"(70mm).
[Ελληνική έκδοση - Δείτε περισσότερα....]<


         

06 June 2023
Flight Testing of SAS Technology’s AIHMI (AHM-1X) SOLM
SAS Technology, on Friday, June 2, 2023, conducted a successful flight test of the AIHMI S.O.L.M. (Stand-Off Loitering Munition) system, loaded with Dummy THALES FZ-90 (70mm) Rocket, using UCAV SARISA SRS-1A as a Carrier.
[English Version - Read more ....]


         

06 June 2023
Πτητική Δοκιμή Περιφερόμενου Πυρομαχικού AIHMI (AHM-1X) SOLM
H SAS Technology πραγματοποίησε την Παρασκευή 2-6-2023, πτητική δοκιμή του συστήματος AIHMI S.O.L.M. (AHM-1X) με Σκάφος Φορέα το UCAV SARISA SRS-1A και Φόρτο Ανενεργή Ρουκέτα FZ-90 (70mm) της THALES
[Ελληνική έκδοση - Δείτε περισσότερα....]


         

25 Apr 2023
SAS Technology’s UAS SARISA Firing Test with THALES FZ-90 Rocket
We are proud to announce the first Firing Test with THALES FZ-90 Rocket from our SARISA SRS-1X UAS.
[English Version - Read more ....]


         

25 Apr 2023
Πρώτη παγκοσμίως βολή της ισχυρής ρουκέτας Hydra 70 από μικρό πολυκόπτερο
Με υπερηφάνια ανακοινώνουμε την πρώτη παγκοσμίως βολή της ισχυρής ρουκέτας 2.75" Hydra από το πολυκόπτερο μας SARISA SRS-1X.
[Ελληνική έκδοση - Δείτε περισσότερα....]


         

27 Dec 2022
Συνεργασία SAS Technology - Thales -ΕΑΣ
Με σταθερά βήματα η SAS Technology (Spirit Αεροναυπηγικά Συστήματα Α.Ε.), προχωρά στην πιστοποίηση του UAS SARISA, με οπλικό φορτίο την ισχυρή ρουκέτα HYDRA 70 (2,75'').
[Δείτε περισσότερα....]


         

12 Dec 2022
Παράδοση του UAS Phorcys στην A.S.PROTE Maritime
Στις εγκαταστάσεις της SAS Technology, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παράδοση του UAS Phorcys που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε κατ' ανάθεση από την εταιρεία A.S. Prote Maritime Ltd.
[Δείτε περισσότερα....]


         

22 Nov 2021
Σύμβαση προμήθειας δύο SRS-1C - Sarisa Cargo UAS
Η εταιρεία LATSCO shipping limited, με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθητοποιούμενη από τις προσπάθειες του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος στην αντιμετώπιση του κύματος πυρκαγιών, που αντιμετώπισε η Χώρα μας το περασμένο καλοκαίρι, αποφάσισε να σταθεί αρωγός πραγματοποιώντας δωρεά εξοπλισμού στο ΠΣ.
[Δείτε περισσότερα....]


 

12 Nov 2021
Παράδοση του UAS Empusa EMP-X6T στο Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ)
H παράδοση του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ΕΤΑ την 10-9 2021 και τον προσφερόμενο εξοπλισμό παρέλαβε από τον Προέδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της SAS Technology κ. Μιχάλη Σπυριδάκο o Διοικητής του Ειδικού Τμήματος Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ).
[Δείτε περισσότερα....]